0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KANGA ZBOG POVREDE NAPUSTIO TEREN VEĆ U DEVETOM MINUTU: Stanković po završetku meča otkrio kako se Gabonac oseća! (VIDEO)

Objavljeno: 06.04.22 u 21:17

Velika briga za stručni štab crveno-belih!

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su TSC u četvrtfinalu Kupa Srbije. Ekipa Dejana Stankovića slavila je sa 4:0 na stadionu ‘Rajko Mitić‘, a golove za pobednički sastav postigli su El Fardu Ben (2x), Aleksandar Katai i Mirko Ivanić.

Veoma bitan detalj na meču viđen je u petom minutu. Stručni štab, kao i navijači Zvezde, ‘uhvatili su se za glavu’. Bočkaj je startovao nad Kangom, a Gabonac je ostao na zemlji. Nije u prvi mah izgledalo da je u pitanju ozbiljan start, ali fudbaler gostujućeg sastava je nagazio vezistu.

Pokušao je Kanga da nastavi meč, ali je već u 9. minutu morao van terena. Stanković nije želeo da rizikuje, pa je u igru uveo Nenada Krstičića. Gelor je u toku meča ponovo izašao iz svlačionice, seo je na klupu i posmatrao meč do kraja.

U razgovoru za TV Arena Sport, Stanković je posle meča otkrio kako se Kanga oseća.

-Dobio je udarac i nema razloga da reskiram – kratko je poručio šef stručnog štaba aktuelnog šampiona Srbije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter