0
Fudbal

FOTO: FSS

I ‘ORLIĆI’ ZAPALI U GRUPU ‘SMRTI’: Kadete čeka ‘pakao’ na Evropskom prvenstvu, evo protiv koga će igrati u Izraelu! (FOTO)

Objavljeno: 06.04.22 u 14:52

Neće biti lako.

Kadetska reprezentacija Srbije (U17) ostvarila je velkiki uspeh plasmanom na Prvenstvo Evrope koje se održava u Izraelu od 16. maja do 1. juna, a danas su ‘orlići’, posle žreba u izraelskom gradu Herzliji, dobili i rivale: u Grupi C Srbija će igrati protiv Španije, Turske i Belgije. Žrebu su prisustvovali selektor RBadovan Krivokapić i tim menadžer Dušan Gelić.

FOTO: FSS

Izabranici selektora Radovana Krivokapića imali su dva veoma uspešna kvalifikaciona kruga. U prvom su za rivale imali Hrvatsku, Bugarsku i Lihteštajn, a u direktnom meču sa Hrvatskom ostvarili su plasman u elit rundu. U drugom, završnom krugu kvalifikacija domaćin turnira bila je Slovenija, a rivali još Turska i Vels.

I posle mnogo uzbuđenja, ali pre svega pokazanog kvaliteta i karaktera, Srbija je završila turnir kao prvoplasirana selekcija ispred Turske i Slovenije. Sledi odlazak na EURO U17 i prilika da se Krivokapićevi kadeti izmere sa najboljima na kontinentu.


RASPORED

SRBIJA – Belgija, 17. maja

SRBIJA – Turska , 20. maja

SRBIJA – Španija, 23. maja

Srbija se ukršta sa Grupom D u kojoj se nalaze Danska, Portugal, Škotska i Švedska, a mečevi su na programu 26. maja. Polufinale je na programu 29. maja, a finalni susret 1. juna.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter