0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Starsport

DŽIKIĆ I PERI NAKON VEOMA BITNE POBEDE: ‘Znali smo da će biti teško!’

Objavljeno: 06.04.22 u 08:51

Sjajna utakmica ekipe iz Podgorice!

Budućnost je u jednom više nego zanimljivom susretu uspela da savlada ekipu Burse rezultatom 89:86. Nakon susreta vidno zadovoljan bio je trener ekipe iz Morače – Aleksandar Džikić.

‘Bili smo fokusirani, a u poslednja dva minuta smo kontrolisali i skok. Bursa je vrlo čvrsta, svaki put kada pomisliš da si je slomio, oni su se vraćali, vraćali i vraćali. Asmosfera u dvorani i navijači su bili sjajni. Bodrili su svoj tim od prvog do poslednjeg minuta. Bilo je uživanje igrati u pravoj košarkaškoj atmosferi.’ – rekao je popularni Džile.

Pobedom dosta zadovoljan bio je i plejmejker Peri!

‘Bilo je sjajno. Znali smo da će u gostima, u ovakvoj atmosferi, biti teško, ali smo uradili dobar posao. Tokom većeg dela meča smo bili fokusirani, imali smo veću motivaciju i zbog saigrača kojeg smo izgubili prošle sedmice. Ponosan sam kako smo se borili. Vili, volimo te!’ – poslednji deo izjave odnosio se na Vili Rida koji je zbog povrede završio sezonu!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter