0
Evrokupovi

(191106) -- LIVERPOOL, Nov. 6, 2019 (Xinhua) -- Liverpool's manager Jurgen Klopp is seen before the UEFA Champions League Group E match soccer between Liverpool FC and KRC Genk at Anfield in Liverpool, Britain on Nov. 5, 2019. (Xinhua) FOR EDITORIAL USE ONLY. NOT FOR SALE FOR MARKETING OR ADVERTISING CAMPAIGNS. NO USE WITH UNAUTHORIZED AUDIO, VIDEO, DATA, FIXTURE LISTS, CLUB/LEAGUE LOGOS OR "LIVE" SERVICES. ONLINE IN-MATCH USE LIMITED TO 45 IMAGES, NO VIDEO EMULATION. NO USE IN BETTING, GAMES OR SINGLE CLUB/LEAGUE/PLAYER PUBLICATIONS.

‘BENFIKA SE BORILA ZA ŽIVOT’: Klop surov nakon pobede!

Objavljeno: 06.04.22 u 09:22

Oni su ‘jednom nogom’ u narednom kolu!

Fudbaleri Liverpula slavili su sinoć protiv Benfike – 1:3 i tako došli nadomak plasmana u narednu rundu Lige šampiona.

‘Znali smo da neće biti lako da se dođe ovde i tek tako pobedi u meču Lige šampiona.’ – rekao je Jirgen Klop.

Zadovoljan je pobedom nemački stručnjak..

‘Benfika se borila za život, možda smo im i dali malo više prostora nego što je trebalo, ali zaslužili su gol koji su dali iako smo i mi mogli da se branimo bolje. Imali su nekoliko kontranapada, nije lako držati loptu sve vreme, a moraš da doziraš i rizik jer oni imaju veoma dobre igrače. Bio je veoma težak meč, kao što sam i očekivao, tu su bili navijači i znali smo da 2:0 ne znači ništa. Lepo je, ali smo hteli više. Kada su oni postigli gol dobili smo otvoreniji meč, ali njihov golman je možda bio i najbolji igrač na terenu sa nekim sjajnim odbranama.’ – reči su Klopa koji odmah potom nastavlja:

‘Obično u ovakvim situacijama postignemo više golova, ali ovoga puta nismo, uglavnom zbog golmana i na tome mu čestitam. To je uglavnom priča o ovom meču. Možda smo mogli da dođemo i do gola u poslednjem minutu, 4:1 bi bio baš lep rezultat, ali nismo u zemlji snova.’ – zaključio je on.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter