0
Fudbal

goalkeeper Milan Borjan Fudbal-UEFA Europa League Group F-Season 2021/2022-Crvena Zvezda v Braga Beograd, 16.09.2021. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

‘VERUJEM U PIKSIJEVE SPOSOBNOSTI’: Jake reči Milana Borjana, poslao je brutalnu poruku selektoru ‘orlova’ – a tek Delije da vide na šta je sve spreman za Zvezdu!

Objavljeno: 05.04.22 u 10:23

Golman reprezentacije Kanade ne krije da bi u Kataru voleo da igra protiv Srbije.

Na predstojećem Svetskom prvenstvu u Kataru učestvovaće Srbija, koja je na šokantan način savladala Portugal u Lisabonu sa 2:1 i tako obradovala sve svoje navijače.

Takođe, na Mundijalu će igrati i Kanada, čiji gol čuva iskusni čuvar mreže, Milan Borjan. Golman Crvene zvezde se nedavno video sa selektorom ‘orlova’, Draganom Stojkovićem.

Žrebom u Dohi odlučeno je da Srbija bude u grupi sa Brazilom, Švajcarskom i Kamerunom.

Verujem u Piksijeve sposobnosti. Pokazao je da je trener koji ima kredibilitet, znanje i harizmu koju vrlo lako prenosi. Momci ga poštuju i slušaju, napravio je sjajnu konekciju sa igračima. Nedavno sam imao priliku da malo duže sedim i razgovaram sa njim, oduševio sam se kakav je čovek, motivator i vizionar. Želim mu svu sreću i siguran sam da će reprezentacija Srbije dogurati daleko – rekao je Borjan za ‘Kurir’.

Borjan se nedavno vratio iz Kanade, a branio je na utakmici između Crvene zvezde i Radničkog iz Niša.

– Od Srbije do Majamija, Kostarike, Kanade pa sve do Paname i nazad do Srbije. Nije lako, ali nisam imao dilemu da moram da branim u Nišu. Poslednji atom za moju Crvenu zvezdu!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter