1
Domaći fudbal

head coach Aleksandar Stanojevic Fudbal-Super League Season 2021/2022 FK Partizan v Vojvodina Beograd, 21.11.2021. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

STANOJEVIĆ OTVORENO PRED MEČ KUPA: Titulu ništa ne može da zameni, ambicija je dupla kruna! (VIDEO)

Objavljeno: 05.04.22 u 16:10

Strateg crno-belih pred meč četvrtfinala!

Fudbaleri Partizana u sredu na svom stadionu dočekuju Loznicu, prvoligašku ekipu iz zapadne Srbije, u okviru četvrfinala Kupa Srbije. Povodom toga Aleksandar Stanojević je odžao konferenciju za medije na kojoj se dotakao rivala, ali i samih ambicija za kraj sezone.

„Sutra nas očekuje eliminaciona utakmica, svesni smo da u ovom takmičenju nema popravniog i ulazimo maksimalno, sa najjačim timom. Gledali smo sve utakmice Loznice ove sezone izuzev duela u Kupu Srbije, dobro smo se upoznali sa rivalom. Igraju 3-4-3, ali menjaju sistem igre. Brzi su u tranziciji, međutim ne želim da izdvajam imena jer kad nekoga pomenem taj se dodatno istakne, postigne gol. Orgaizovana su, tvrda ekipa kojoj se teško stvaraju šanse“.

Aleksandar Stanojevic Partizan – Anorthosis, UEFA Conference League, liga konferencija Anortozis 9.12.2021. Srbija, Beograd (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

Pričao je strateg i o igračkom kadru svog tima.

„Igraće najboljih 11 igrača, a možda među njima bude neko od bonusa. Ne razmišljam da li je igerač bonus ili ne jer naši mladi igrači svakako zaslužuju da igraju. Rikardo se vraća u tim, Miljković je u trenažnom procesu, situacija je dobra i konkuriše za postavu. Fejsa je dobro, danas posle treninga će biti poznato da li će konkurisati za mesto u timu“.

Za kraj o nastavku sezone.

„Rekao sam na početku sezone naše prioritete. Prvenstvo, pa velika praznina, potom Evropa pa Kup Srbije. Tokom sezone se gledište menja i ambicija sada je dupla kruna. Ipak, tutulu ništa ne može da zameni. Prvenstvo nam je najvažnije, fokusirani smo na titulu, ali bliži se kraj sezone idemo utakmicu po utakmicu i fokusirani smo na narednu utekmicu. Ne razmišljamo o Čukaričkom sada, međutim ništa ne može da zameni titulu, šapionska kruna je sve na svetu“ – zaključio je popularni Stanoje.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter