0
Evropske lige

FOTO: Bologna FC 1909/Twitter

MIHAJLOVIĆ JE PREPONOSAN NA OVE MOMKE: Odmah nakon remija sa Milanom, Siniša se oglasio iz bolnice i ovo poručio fudbalerima Bolonje!

Objavljeno: 05.04.22 u 12:53

Presrećan je.

U poslednjoj utakmici 31. kola Serije A, fudbaleri Milana i Bolonje podelili su bodove pošto je rezultat nakon 90 minuta igre bio 0:0.

Odmah nakon meča, iz bolnice se oglasio Siniša Mihajlović, koji je presrećan zbog remija njegovog tima. Njegov pomoćnok, Emilio De Leo otkrio je šta je srpski stručnjak rekao svojim igračima.

– Trener je razgovarao sa ekipom posle utakmice, imali smo direktan video poziv putem kog je čestitao. Ekipa je bila zaista zadovoljna, a Mihajlović je bio ponosan i srećan. Zagrejali smo mu srce – rekao je De Leo i dodao:

– Ovo je teško vreme za nas. Mihajlović nas je zamolio da ne puštamo ni za trenutak, kao što to on čini. Bio je ponosan na nastup.

Bez obzira na remi sa Bolonjom, liderska pozicija i dalje pripada Piolijevoj četi. Milan u ovom trenutku ima bod više od drugoplasiranog Napolija, a četiri boda prednosti, kao i utakmicu više od aktuelnog šampiona i gradskog rivala, Intera.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter