2
Košarka

FOTO: Twitter/@nuggets

DA LI SE KAMERUNAC OPRAŠTA OD MVP TRKE: „Imam osećaj da me mrze“!

Objavljeno: 05.04.22 u 19:11

Kamerunac nezadovoljan!

Kamerunski košrkaš i centar ekipe Filadelfije, Džoel Embid, glavni je kandidat, uz Nikolu Jokića za MVP nagradu za regularnu sezonu. Ipak, kada je upitan da sam prokomentariše tu trku, Kamerunac nije bio baš oduševljen.

– Ne znam šta treba da uradim. Imam osećaj da me mrze. Osećam se kao da je standard za ljude iz Filadelfije, ili za mene, drugačiji u odnosu za sve ostale – rekao je Embid na pitanje o trci za MVP-ja NBA lige, a prenosi ESPN.

Da podsetimo, prema najnovijim najavama i kladionicama apsolutni favorit za MVP nagradu je upravo i aktuelni nosilac tog zvanja, Nikola Jokić, ali i Embid ima fantastičnu sezonu, pa ne čudi nezadovoljstvo, jer oba igrača igraju vrhunski i imaju svoje argumente da ponesu prestižnu nagradu.

0
0

2 Komentara

  1. Na zadnjoj utamici šutirao 20 slobodnih bacanja 2o- 17, inace daje 10 – 15 iz slobodnjaka u proseku. Koliko je tu stvarnih faulova nad njim, a koliko on napravi u napadu. Takodje,, često mu ne sviraju korake.Ovaj kao da je iz one Dučiceve o hrvatima

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter