0
Evrokup

FOTO: Twitter/@ABA_League

ALIMPIJEVIĆ PORAŽEN OD BUDUĆNOSTI: Plavo-beli pobedili u Turskoj! (VIDEO)

Objavljeno: 05.04.22 u 21:51

Podgoričani završili grupnu fazu trijumfom!

Košarkaši Budućnosti savladali su u Bursi istoimenu ekipu rezultatom 86:89 i tako trijumfalno završili grupnu fazu, i sada iščekuju rivala u narednoj fazi. Ceo meč je manje-više prošao u izjednačenoj košarci, imali su Podgoričani čak u jednom trenutku i 11 poena prednosti, ali se tip Dušana Alimpijevića brzo vratio, ipak sjajan šut za dva, koji je bio na preko 70 posto kod gostiju, je odlučio pobednika.

Najefikasniji u timu iz Podgorice bio je Džastin Kobs sa 21 poenom i tri asistencije, pratio ga je Kendrik Peri sa 19 i šest, Etin Atić je dodao 16 poena, dok je Zoran Nikolić meč završio sa 11 poena i šest skokova.

Kod domaćih najviše se istakao Endru Endrus sa 26 poena i šest skokova, zatim su Omer Utku Al i Onuralp Bitim imali po 14, David Dudžinski 13, dok je poslednji dvocifreni nekadašnji košarkaš Mornara iz Bara, Derik Nidam, sa 11 poena i po tri skoka i asistencije.

Budućnost je ovako ostala na petoj poziciji,  dok je Bursa šesta.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter