0
FIBA Liga šampiona

FOTO: FIBA Champions League

STEFAN BIRČEVIĆ ZA HOTSPORT: Sve karte za četvrtfinale su rasprodate, velika je ovo stvar

Objavljeno: 04.04.22 u 12:25

Stefan Birčević je potpuno osvežio karijeru u Rumuniji.


Upravo će sutra tamo, tačnije u Klužu, Birčević sa svojim saigračima igrati protiv Ludvigzburga u prvom susretu četvrtfinala FIBA Liga šampione.

Istorijsku sezonu imaju košarkaši Kluža koji su se prvi put domogli jednog evropskog takmičenja preko kvalifikacija, a nakon prvog mesta u grupnoj i plej-of fazi, sada su i jedni od favorita za osvajanje. Na tom putu im stoji nemačka ekipa sa kojom će prvi susret imati sutra u Rumuniji od 18 časova.

Uoči te utakmice Stefan Birčević je za HotSport rekao kako će Kluž pokušati da iskoristi prednost domaćeg terena u ovoj seriji, stečenu osvojenom prvom pozicijom u prethodnoj fazi Lige šampiona.

– Velika je ovo stvar za nas i Kluž uopšte, plasman u četvrtfinale Lige šampiona je veliki uspeh za rumunsku košarku. To se ogleda u tome da je dosta ranije rasprodata hala, po prvi put je tako brzo prodato svih 10.000 ulaznica. Na nama je da damo maksimum i mislim da smo spremni za mečeve za Ludvigzburgom. Dobro je što smo kao prvoplasirani stigli do četvrtfinala i imamo priliku da kroz domaći teren izborimo Fajnal for u Bilbau, rekao je za HotSport Birčević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter