0
Evropske lige

FOTO: Twitter/Screenshot

RAMOS NIKADA NIJE DOŽIVEO OVAKVO PONIŽENJE: Ceo stadion mu je zviždao, a Poketino veruje da to nije bilo upućeno njemu! (VIDEO)

Objavljeno: 04.04.22 u 17:51

Još uvek se ne zna kome su upućeni zvižduci.

Fudbaleri PSŽ-a demolirali su u nedelju veče Lorijen ubedljivim rezultatom 5:1, ali je utakmica ostala u senci negodovanja navijača, koji su zvižducima pozdravili Serhija Ramosa kada je ulazio u igru.

Proslavljeni štoper iza sebe ima sezonu za zaborav, pošto se dugo mučio sa povredama, zbog kojih nije mogao da igra. Otkako je došao u Pariz,Ramos je zabeležio samo šest nastupa za PSŽ.

Deluje da se Ramos polako oporavlja od povreda, pa mu je Poketino juče pružio šansu da zaigra u poslednjih 20 minuta meča, što su navijači negodovali, pa ga ‘častili’ zvižducima kada je ušao na teren.


Nakon meča, trener francuskog giganta istakao je da zvižduci nisu bili upućeni direktno Ramosu, već su navijači na taj način iskazali nezadovoljstvo zbog eliminacije iz Lige šampiona.

– Zvižduci za Serhija Ramosa? Mislim da se radi o frustraciji navijača zbog ispadanja iz Lige šampiona, ne mislim da su zvižduci upućeni direktno njemu. On je veliki šampion i zaslužuje poštovanje kao i svi fudbaleri Pari Sen Žermena.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter