0
Košarka

Kosarka Basketball-Zeljko Rebraca Interview Beograd, 11.08.2020. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

‘NIJE ČOVEK MAŠINA, IMA VELIKU ŽELJU, PRIČAO SAM SA NJIM!’: Legendarni košaraš o Jokićevom igranju za reprezentaciju!

Objavljeno: 04.04.22 u 11:23

Želja je tu!

Nikola Jokić krupnim koracima gazi prema drugom uzastopnom MVP priznanju! Ono što ipak ovdašnje zaljubljenike u košarku mnogo više zanima, jeste da li će on nastupiti u dresu reprezentacije na Evropskom prvenstvu, a evo šta je na tu temu rekao legendarni Željko Rebrača u razgovoru za Kurir.

‘Samim dolaskom Svetislava Pešića na mesto selektora verujem da će se desiti veliki pomaci. Razgovarali smo nedavno o tome. Treba se fokusirati, prilagoditi novom načinu igre. Pogledajte ove prozore FIBA… Jokić tamo u Americi igra 40 minuta po utakmici. Zbog korone su praktično spojili dve sezone. Sigurno je bio premoren. Treba ga podržati.’ – rekao je Rebrača i odmah potom dodao:

FOTO: Denver Nuggets/Twitter

‘Mi Srbi ne smemo da ga izgubimo. Nema potrebe da ga po medijima toliko kritikuju. Nikola Jokić promoviše Srbiju i srpsku košarku na neverovatan način. Imao je krizni momenat kada nije igrao prošlog leta, ali će za veća takmičenja biti spreman. Kada sam imao priliku da pričam s njim, video sam da ima veliku želju da igra za svoju zemlju. Ne treba da sumnjamo u njegov patriotizam. Ali treba razumeti njegove obaveze koje ima u NBA ligi. Nije čovek mašina!’ – zaključio je on.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter