0
Fudbal

Fudbal UEFA Europa League season 2017-2018 Round of 32 First leg Partizan v Viktoria Plzen Leandre Tawamba (C) celebrate scoring a goal with the Marko Jevtovic Zoran Tosic Milan Mitrovic Beograd, 02.11.2018. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

IGRAĆE PROTIV ‘ORLOVA’ NA SP: Miljenik Grobara jedva čeka meč sa Srbijom, veruje u pobedu protiv Brazila!

Objavljeno: 04.04.22 u 16:53

Napadač Leandre Tavamba ostavio je veliki trag u Humskoj ulici, i važi za miljenika navijača Partizana.

On već dugo godina nosi dres reprezentacije Kameruna, a svoj nacionalni tim će predvoditi na Svetskom prvenstvu u Kataru. Ono što je posebno zanimljivo, Kamerun će u grupnoj fazi na Mundijalu igrati protiv Srbije.

Sjajni napadač je u intervjuu za ‘Sportski žurnal‘ istakao da je srećan što će u Kataru igrati protiv Srbije.

Srećan sam što su obe zemlje uspešno prošle kroz kvalifikacije: protivnici, uopšte, nisu bili laki. To što smo u istoj grupi zaista je posebno za mene – imaću priliku da ‘sve moje porodice’ budu na istom stadionu. Nadam se da će da bude odlična zabava i da ćemo zajedno da uživamo u fudbalskom spektaklu – rekao je Tavamba.

Fudbal UEFA Europa League season 2017-2018
Partizan v Skenderbeg
Leandre Tawamba
Beograd, 02.11..2017.
foto: Marko Djokovic/Starsportphoto ©

Bivši fudbaler Partizana veruje da i Srbija i Kamerun mogu da naprave iznenađenje, i pobede Brazil u Kataru.

– Naravno, obe zemlje mogu da budu iznenađenje u ovoj grupi, voleo bih da zajedno stignemo do poslednje utakmice Svetskog prvenstva – optimističan je snažni napadač.

Podsetimo, Tavamba je dres Partizana nosio u periodu od 2016. do 2018. godine, za to vreme je odigrao 48 utakmica i postigao 14 golova.

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter