1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Starsport

DŽIKIĆ VERUJE U USPEH: ‘Mogu da obećam borbu do poslednjeg minuta!’

Objavljeno: 04.04.22 u 23:17

Težak zadatak za Podgoričane!

Takmičenje u grupnoj fazi Evrokupa se bliži kraju! U poslednjem kolu ove faze košarkaši Budućnosti gostuju Bursi. Utakmica je na programu u utorak, u terminu od 19 časova i 45 minuta.

U slučaju trijumfa ekipa iz glavnog grada Crne Gore će obezbediti poziciju koja garantuje prednost domaćeg terena u prvoj rundi nokaut faze.

Očekivanja dan uoči utakmice izneo je šef stručnog štaba Podgoričana, Aleksandar Džikić.

-Ekipa Burse je u dobrom ritmu posle prethodnog FIBA prozora i utakmica koje su imale reprezentacije u kvalifikacijama za Mundobasket. Njihov novi igrač, Holand se odlično uklopio i brzo prihvatio sistem igre. Bursa i dalje koriste kraću rotaciju što im donosi rezultate – ,naglasio je Džikić i dodao:

-Očekujemo da igrači Burse budu veoma agresivni u odbrani, da, kako se to popularno kaže, pokušaju da rašire teren, da pokušaju da neutrališu naše bekovsku liniju. Pored toga, Bursa ima jako dobre periode igre sa niskom petorkom na terenu i to je još jedan izazov za nas. Naš cilj je da izađemo i igramo sa energijom, spremni da pomognemo jedni drugima, na oba kraja terena. U ovom momentu mogu da obećam borbu od prvog do poslednjeg minuta – zaključio je iskusni trener.

0
0

1 Komentara

  1. i u ABA ligi obecavaš borbu za 3 mesto, ili ste zvezda i vi odlučili da Partizan mora protiv jače od vas cedevite ?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter