0
Košarka

FOTO: Golden State Warriors/Screenshot

BLISTAO JE PROTIV BIVŠEG KLUBA: Bjelica zatrpao koš Sakramenta, pa otkrio kako se oseća – ‘Uvek je dobro vratiti se!’ (VIDEO)

Objavljeno: 04.04.22 u 16:21

Briljirao je sinoć.

U noći za nama, košarkaši Golden Stejta pobedili su Sakramento rezultatom 109:90, a fenomenalnu partiju je pružio Nemanja Bjelica.

Na utakmici protiv bivšeg kluba, srpski košarkaš je ostvario dabl-dabl protiv Kingsa od 19 poena i 12 skokova, dok je imao i šest asistencija. Iskusni krilni centar je bio vrlo šuterski raspoložen, procentualno čak 63.6 odsto (7/11, za tri poena 3/6).

Uvek volim da igram u ovoj areni. Mislim da me navijači i dalje vole. Uvek je dobro vratiti se. Što se nas tiče, moramo biti spremni za svaku utakmicu i dočekati plej-of – izjavio je Bjelica nakon utakmice.

Zbog povrede Džejmsa Vajzmena, Bjelica u zadnje vreme dobija nešto veću minutažu.

– Igrao sam skoro kao krilni centar. Mnogo je lakše kada igrate sa Drejmondom Grinom, samo ga pratite. Imao sam puno otvorenih šuteva. Zabavno je igrati sa ovim momcima – zaključio je Bjelica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter