1
Ostali sportovi

FOTO: RSS

VELIKI USPEH: Ali Arslan doneo medalju iz Budimpešte!

Objavljeno: 03.04.22 u 19:55

Veliko treće mesto! 

Srpski rvač Ali Arsalan osvojio je bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu u rvanju u grčko rimskom stilu, kategorija 72 kilograma, koje je organizovano u Budimpešti.

FOTO: RSS

„Zadovoljan sam rezultatima koje je Srbija ostvarila u Budimpešti. Svaka medalja je potvrda kvalitetnog treninga, neprekidnog rada i zalaganja, posvećenosti rvača i tima. Upravo na ovakvim takmičenjima, posebno kada je konkurencija jaka, vidite koliko ovaj sport gradi snažne, fokusirane i taktički usmerene sportiste, izgrađene ličnosti koje su spremne da se suoče i pobede svaki izazov. Rvački savez Srbije će nastaviti sa upečatljivim radom i podizanjem rvanja u Srbiji na još viši nivo” – izjavio je Željko Trajković, predsednik Rvačkog saveza Srbije.

FOTO: RSS

„Naša reprezentacija još jednom je pokazala da je Srbija zemlja u kojoj se ozbiljno i krajnje profesionalno pristupa rvanju, gradeći šampione od naših rvača. Verujte da je ovo izuzetno težak sport, tako da je svaka medalja koju osvojimo vredna ozbiljnog divljenja. Takođe, stalno napredujemo i usavršavamo treninge i pripreme i siguran sam da nas u narednom periodu čekaju fenomenalni rezultati. Bravo za sve srpske rvače koji su učestvovali na Evropskom prvenstvu, a posebne pohvale za Alija“ – izjavio je Milorad Dokmanac, selektor Rvačkog saveza Srbije.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter