0
Ostali sportovi

Vanja Udovicic AIBA World Boxing Championships-Belgrade 2021-Opening Ceremony Beograd, 24.10.2021. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

VANJA UDOVIČIĆ ČESTITAO ALIJU: ‘Čestitam na impresivnoj borbi i istrajnosti kojima si Srbiju doveo do pobedničkog postolja!’

Objavljeno: 03.04.22 u 20:51

Ministar oduševljen uspehom srpskog rvača!

Srpski rvač Ali Arsalan osvojio je bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu u rvanju u grčko rimskom stilu, kategorija 72 kilograma, koje je organizovano u Budimpešti. Nedugo nakon što je osvojio medalju, stigla mu je čestitka Ministra omladine i sporta, Vanje Udovičića koji je oduševljen uspehom srpskog rvača:

‘Naš Ali Arsalan je osvojio bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu u rvanju! Čestitamo ti na impresivnoj borbi i istrajnosti kojima si Srbiju doveo do pobedničkog postolja! Pokazao si kako se bore pravi šampioni! Čestitke i tvom stručnom štabu i Rvačkom savezu Srbije!’ – rekao je Ministar sporta i omladine, Vanja Udovičić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter