0
Košarka

FOTO: Twitter/@ATLHawks

REKORD KARIJERE KEVINA DURENTA U SENCI PORAZA: Jedan od najboljih skorera u istoriji lige pomerio granice, ipak nedovoljno za pobedu! (VIDEO)

Objavljeno: 03.04.22 u 08:12

Bogdanović solidan!

Košarkaši Bruklin Netsa poraženi su u Džordžiji od Atlanta Hoksa rezultatom 122:115 i tako sebi otežali poziciju pred plej-in turnir. Napravili su domaći veliku prednost u drugoj deonici, kada niko sem Durenta i Kajrija nije mogao da pogodi ništa za Netse, ali su se gosti u nastavku sabrali, čak prišli i na poen zaostatka u završnici, ali to je bio maksimum.

Partiju karijere, što se statistike tiče, odigrao je Kevin Durent. Letalni skorer je postavio rekord karijere ubacivši 55 poena, uz sjajan šut iz igr 19/28, a na to je dodao još i sedam skokova i tri asistencije. Praktično jedini vid pomoći je imao u Kajriju Irvingu sa 31 poenom i šest asistencija, dok je Andre Dramond ubacio osam poena i uhvatio 13 skokova.

Kod pobednika poslovično je bio najefikasnijI Tre Jang. Plejmejker je ubacio 36 poena, uhvatio šest skokova i imao deset dodavanja, Deandre Hanter je imao dabl dabl sa 16 poena i deset skokova, Danilo Galinari je dodao 15, a srpski košarkaš Bogdan Bogdanović zabeležio je osam poena uz skok i dve asistencije.

Atlanta je ovako preskočila Bruklin i sada je na osmoj poziciji sa pobedom više, dok su Netsi na desetom mestu i očekuje ih težak plej-in turnir.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter