1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

PAVIĆEVIĆ: ‘Ovde se kidaju noge Realu i Barseloni, a ne jednom malom Živanoviću’

Objavljeno: 03.04.22 u 15:50

Siguran trijumf ekipe Željka Obradovića!

Košarkaši Partizana savladali su Mornar iz Bara u okviru ABA lige. Crno-beli su u hali ‘Aleksandar Nikolić‘ slavili sa 95:83, a nakon zanimljivog susreta u prestonici Srbije oglasio se šef stručnog štaba Mornara, Mihailo Pavićević.

-Više nego zaslužena pobeda Partizana. Odigrali smo mnogo bolje nego što sam očekivao u ovom trenutku, osim prve deonice, jer smo zaista potpuno bez fokusa ušli u utakmicu. Pokušao sam da objasnim igračima da se ovde, kako se to popularne kaže, ‘kidaju’ noge i Barseloni i Realu, a ne jednom malom Živanoviću, koji je tek počeo da igra. Ovo je sazrevanje kroz koje mora da prođe, ne samo on, nego i mnogi drugi –  rekao je trener Mihailo Pavićević, pa dodao:

-Već od druge četvrtine smo uhvatili ritam. Nismo srljali, igrali smo mnogo disciplinovanije. To je dalo rezultat, bili smo konkurentni u jednom delu meča. Nemam šta da zamerim igračima, pogotovo posle svega što nam se dešavalo, jer smo maltene imali jedan ili dva treninga. Dali su momci sve od sebe, u ovakvoj atmosferi nije lako igrati, ali ćemo biti na dobitku, jer je mladi plejmejker, koji je dobio veliku minutažu, odigrao pred ovakvom publikom sasvim dobar meč. Dobićemo kvalitetnog domaćeg igrača – zaključio je trener Mornara.

 

0
0

1 Komentara

  1. Živanovica dovesti u Partizan. Ako mu je menadžer MEGAZVEZDAMIŠKO od toga nema ništa. Taj u Partizan pošalje samo one koje niko nece

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter