0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Starsport

OBRADOVIĆ ZADOVOLJAN POBEDOM: „Bila je lepa i fer utakmica, dobo su čitali naše odbrane“! (VIDEO)

Objavljeno: 03.04.22 u 08:45

Željko vratio tim na pobednički kolosek!

Košarkaši Partizana slavili su pred svojim navijačima nad ekipom Mornara rezultatom 95:83, a tako su potvrdili da poraz u Ljubljani nije previše uticao na njih. Crno-beli su rano došli do dvocifrene prednosti, i samo je održavali do poluvremena. U nastavku Mornar je uspeo da se približi, ali sjajni Zek Ledej nije dozvolio bilo kakva neprijatna iznenađenja za navijače u hali.

Posle utakmice utiske je sabrao i Željko Obradović.

„Dobro smo počeli, bili agresivni. I mislim da je razliku između prvog i drugog poluvremena napravila upravo agresivnost u odbrani. Uz to Mornar je mnogo bolje čitao naše odbrane, iz toga se vraćao u utakmicu i bio na tih šest, osam ili 10 razlike. Bila je lepa utakmica, čestitam ekipi Mornara na zaista dobroj igri i na svemu što su uradili sada. I ono što je važnije bila je lepa i fer utakmica. Naravno, hvala navijačima na još jednoj lepoj večeri. Pa se vidimo na Ciboni, u Areni“, izjavio je Željko Obradović.

Partizanu je na pobedi čestitao i trener Moranara.

„Odigrali smo bolje nego što sam očekivao u ovom trenutku, osim prve četvrtine kada smo dekoncentrisano ušli u utakmicu. Ali, pokušao sam da im objasnim da se ovde ‘kidaju noge’ i Barseloni i Realu, a ne jednom malom Živanoviću koji je tek počeo da igra. To je sazrevanje kroz koje je on morao da prođe. I ne samo on. Posle toga smo uhvatili ritam, nismo srljali već smo igrali disciplinovano i bili smo konkurentni u nekom delu utakmice. Nemam šta da zamerim igračima. Mnogi su ušli sa jednim ili dva treninga i dali su sve od sebe. U ovakvoj atmosferi jednostavno nije lako igrati. Hvala na gostoprimistvu treneru Obradoviću, direktoru Saviću koji su nam priredili fantastičan doček. Trudićemo to da dupliramo. Partizanu u nastavku sezone želim da osvoji sve ono što je i planirao. Vidi se da je to druga ekipa u odnosu na početak sezone. Nije moje da ih analiziram, ali od srca im želim sve najbolje u nastavku sezone“, rekao je Mihailo Pavićević.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter