0
Domaći fudbal

head coach Dusan Djordjevic Fudbal-Super League Season 2021/2022 FK Partizan v Radnik Surdulica Beograd, 17.10.2021. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

NOVI IZAZOV ZA ĐORĐEVIĆA I EKIPU: Radnik stiže u Beograd na megdan Zmajevima! (FOTO)

Objavljeno: 03.04.22 u 12:48

Borba za plej-of se nastavlja!

Fudbaleri Radnika iz Surdulice u ponedeljak gostuju Voždovcu u Beogradu. Izabranici Dušana Đorđevića dolaze na ‘Krov‘ gde će odigrati utakmicu 29. kola Superlige Srbije, a trener ekipe iz Surdulice izneo je očekivanja pred težak izazov.

– Pred nama je još jedna u nizu izuzetno bitnih utakmica. Mi smo u prethodnom periodu zabeležili dosta dobrih rezultata i došli do pozicije da možemo da razmišljamo čak i o tom plej-ofu. Međutim, ima još dva teška kola, veliki broj ekipa je uključen u tu borbu baš kao i mi pa ćemo videti. Probaćemo na Voždovcu da pružimo maksimum, da kao i do sada pružimo jednu timsku igru, ono što nas je i do sada krasilo, i da se tamo nadamo nekom povoljnom rezultatu. Voždovac je kvalitetan, poslednje vreme je u formi sa nekoliko dobrih rezultata, pogotovu na gostujućim terenima. Sa druge strane i mi smo u formi, imamo svoje kvalitete i nadamo se da možemo da izvučemo povoljan rezultat. – kaže je trener Radnika, Dušan Đorđević

Bez većih kadrovskih problema je ekipa Radnika u ovom trenutku i put Beograda kreće u skoro punom sastavu.

FOTO: FK Radnik

Mihajlo Oreščanin veruje da će se Radnik pokazati i na ovom gostovanju u najboljem svetlu.

-U ovom delu prvenstva smo pokazali da ravnopravno možemo da se nosimo sa svim ekipama, čak i u nekim utakmicama je nedostajalo malo sreće da to bude lepše i uspešnije. U ponedeljak nas očekuje utakmica protiv ekipe Voždovca koja ima nesporan kvalitet i svoju formu potvrđuju iz utakmice u utakmicu. Put za Beograd željno iščekujemo i nadamo se dobrom rezultatu i nadamo se da ćemo se približiti korak bliže plej ofu.

Utakmica Voždovac – Radnik igra se u ponedeljak od 16:15, prenos meča je na kanalu TV Arena Sport 1 Premijum.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter