0
Domaći fudbal

Fudbal Super League-FK Partizan v FK Proleter (Novi Sad)-Friendly Match Prijateljski Mec from left Sasa Zdjelar Uros Vitas Umar Sadiq Denis Stojkovic Macky Frank Bagnack Nemanja Miletic Aleksandar Scekic and Lazar Markovic ceebrate Beograd, 26.07.2020. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

NEKADA VELIKA UZDANICA PARTIZANA NAPUSTILA SERIJU A I OTIŠLA U HRVATSKU: Traži svoju šansu! (VIDEO)

Objavljeno: 03.04.22 u 21:51

I dalje se traži!

Kada je leta 2020. godine Denis Stojković stigao u Partizan o njemu se pričalo kao o velikom talentu koji će promeniti igru Partizana. Odigrao je neke dobre partije, ali se nije baš najbolje snašao, pa je nakon samo godinu dana napustio Humsku ulicu. Naredni izazov u njegovoj karijeri bio je italijanski Torino, gde je trenirao sa timom do 19 godina. Nije uspeo da se nametne, pa je nakon svega nekoliko meseci postao slobodan igrač.

Dugo se čekalo da se vidi gde će nastaviti karijeru.. Odluka je pala na Hrvatsku, reč je o Rijeci koja se prethodnih godina pokazala kao sjajna sredina za razvoj mladih igrača. Denis je 2002. godište i najbolje se snalazi na poziciji ofanzivnog veznog igrača.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter