0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@sscnapoli

NAPOLI NE ODUSTAJE OD SKUDETA: Izuzetno bitna pobeda u Bergamu, sve je još otvoreno! (VIDEO)

Objavljeno: 03.04.22 u 17:58

Napulj čeka titulu!

Fudbaleri Napolija slavili su u Bergamu protiv Atalante rezultatom 1:3 i tako potvrdili kandidaturu u trci za Skudeto ove sezone. Meč je protekao u ravnopravnoj borbi, možda su fudbaleri Boginje bili čak i konkretniji, više su imali loptu u nogama, ali Napolitanci su ipak bili pribraniji i zasluženo slavili.

Do prednosti su došli već u 15. minutu, nakon što je golman domaćih faulirao Drisa Mertensa u kaznenom prostoru, a sa bele tačke je bio precizan Lorenco Insinje. Omaleni Italijan je bio asistent kod pogotka Matea Politana, kojim su gosti duplirali prednost deset minuta pre kraja prvog dela.

Do smanjenja rezultata došlo je blizu isteka sat vremena igre, kada je Martin de Ron na asistenciju Alekseja Mirančuka tresao mrežu Napolija, ali sve dileme su otklonjene deset minuta pre kraja meča kada je Eljif Elmas postigao treći gol za goste. Čuki Lozano je bio asistent, a Meksikanac je nešto kasnije imao priliku da postigne sjajan gol, ali lopta je prošla pored stative.

Atalanta se ovim porazom gotovo sigurno i oprostila od Lige Šampiona, jer zaostaju osam bodova za Juventusom osam kola pre kraja, dok se Napoli izjednačio sa Milanom na vrhu, ali uz utakmicu više.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter