0
Evropske lige

FOTO: YouTube screenshot

MINIMALNA POBEDA FIORENTINE: Domaćin slavio u Firenci! (VIDEO)

Objavljeno: 03.04.22 u 15:17

Bogat fudbalski program na terenima širom sveta!

U okviru 31. kola nacionalnog šampionata Italije odigrana je utakmica između Fiorentine i Empolija. Domaćin je osvojio ceo plen na stadionu ‘Artemio Franki‘, a susret je završen minimalnim rezultatom (1:0). Jedini pogodak na meču delo je člana reprezentacije Argentine, Nikolasa Gonzalesa.

Fiorentina je bila bolji rival tokom cele utakmice. Ekipa iz Firence je kontrolisala posed lopte i diktirala ritam meča. Daleko opasniji po gol rivala bio je domaći tim, koji je zapretio u 24 navrata.

Fiorentini je posao olakšao defanzivac Empolija, Sebastiano Luperto, koji je u 57. minutu dobio drugi žuti karton i ostavio goste sa igračem manje u polju. Znao je domaćin brzo da iskoristi brojčanu prednost, pa je samo 60 sekundi kasnije golman Empolija morao da izvadi loptu iz sopstevene mreže.

Na asistenciju Biragija, Nikolas Gonzales postigao je treći ovosezonski pogodak u elitnom rangu italijanskog fudbala. Gol pogledajte OVDE.

Do kraja utakmice nije bilo promene rezultata, a domaćin je propustio još nekoliko dobrih prilika da duplira prednost.

U narednom kolu Fiorentina gostuje Napoliju, dok će Empoli odmeriti snage sa Specijom.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter