0
Košarka

FOTO: Screenshot/ @MiamiHEAT

MAJAMI NA KORAK OD POL-POZICIJE ZA PLEJ-OF: Hiti sigurni u Ilinoju, istok je sjajan ove godine! (VIDEO)

Objavljeno: 03.04.22 u 09:12

Istočna konferencija nikada neizvesnija!

Košarkaši Majami Hita su u Ilinoju pobedili domaće Čikago Bulse rezultatom 109:127 i tako došli na korak od obezbiđavanja prve pozicije pred doigravanje. Hiti su od druge deonice postepeno povećavali razliku, da bi u jednom momentu ona iznosila 21 poen, a utakmicu je presudio sjajan šut gostiju za tri koji je bio čak na 50 posto, 17/34.

Najefikasniji u pobedničkoj ekipi bio je Džimi Batler koji je bivši tim ispratio sa 22 poena, sedam skokova i šest asistencija, Kajl Lauri je dodao 19 poena i 10 asistencija, koliko je imao i Tajler Hiro, uz osam skokova, a istakao se i Bam Adebajo sa 16 poena i sedam skokova.

Kod domaćih najbolji je bio Zak Levin sa 33 poena i pet skokova, Demar Derozan je takođe bio sjajan sa 26 ubačenih, a Nikola Vučević je imao dabl-dabl učinak sa 12 poena i 10 skokova.

Majami je sada prvi na istoku uz dva trijumfa više od prvog pratioca Milvokija, ali ima i meč više, dok je Čikago pao na šestu poziciju i sada je na granici direktnog plasmana u plej-of, jer ima dva trijumfa više od sedmoplasiranog Klivlenda.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter