0
Ostali sportovi

Vaterpolo—Regionalna Liga-Finale-Novi Beograd v Jadran Split Beograd, 03.04. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

IMAMO NOVOG PRVAKA, NOVI BEOGRAD ISPISAO ISTORIJU: Srbi vladaju vaterpolom!

Objavljeno: 03.04.22 u 22:51

Veliko slavlje!

Vaterpolisti Novog Beograda su novi šampioni, region im gleda u leđa! Oni su finalnom susretu savladali ekipu Jadrana iz Splita rezultatom 14:11. Ovo je ujedno i prva, istorijska titula za ekipu Novog Beograda.

Vaterpolo—Regionalna Liga-Finale-Novi Beograd v Jadran Split
Beograd, 03.04.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Iako su gosti u čak dva navrata vodili i sa dva gola prednosti, hrabri vaterpolisti Novog Beograda uspevali su da se vrate, povedu i samim tim nadigraju više nego dobrog rivala. Meč je odigran na plivalištu ‘Vlaho Bata Orlić’.

‘Hteo bih da čestitam i da se zahvalim igračima, koji su izneli najveći deo tereta. Srećan sam što sam postao deo istorije novog kluba, koji je izuzetno kvalitetan i jak i što sam dobio priliku da budem deo ovog uspeha. Za ove trenutke se živi. Čestitam još jednom igračima, imali smo raspoložene pojedince. Uspeli su da izvuku sve, vratili smo se posle lošeg početka.’ – nakon meča rekao je Igor Milanović.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter