0
Evroliga

Evroliga, Jordi Bartomeu, Nebojsa Covic, Belgrade, Serbia, March 11. 2016. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

ĐORDI BERTOMEU GOVORIO O STATUSU RUSKIH KLUBOVA: „Biće veoma teško da se vrate“ – tvrdi Španac!

Objavljeno: 03.04.22 u 17:33

Izvršni direktor Evrolige govorio o statusu Rusa!

Ranije ove sezone ruski timovi su privremene isključeni, a zatim i trajno diskvalifikovani iz ovogodišnje Evrolige. Povodom toga za Eurohoops je gooviro izvršni direktor tog takmičenja Đordi Bertomeu, koji nije preterano uveren da će se Rusi vratiti ni naredne sezone.

„Još je rani pričati o narednoj sezoni, moramo da vidimo kakva će biti situacija. Sve će biti jasnije posle fajnal fora. Moramo da analiziramo okolnosti u tom trenutku. Ako ostane ovako, biće veoma teško da uključimo ruske timove u takmičenje. Razgovaraćemo sa timovi i videti koje je njihovo mišljenje“, izjavio je Đordi Bertomeu, a prenosi portal Jurohups.

Zenit i Uniks su bili ove sezone putem jednogodišnje licence, koja lako može da se ne produži, dok je oko CSKA situacija nešto komplikovanija. Tim iz Moskve je naime osnivač i jedan od vlasnika elitnog evropskog takmičenja, pa će biti zanimljivo pratiti situaciju sa osmostrukim šampionom Evrope.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter