0
Košarka

FOTO: Twitter/Screenshot

BOGDANOVIĆ BESAN NA SUDIJE: Bogdan javno zahtevao objašnjenje za njihov potez! (VIDEO)

Objavljeno: 03.04.22 u 10:45

Srpski bek nezadovoljan!

Košarkaši Bruklin Netsa poraženi su u Džordžiji od Atlanta Hoksa rezultatom 122:115 i tako sebi otežali poziciju pred plej-in turnir. Napravili su domaći veliku prednost u drugoj deonici, kada niko sem Durenta i Kajrija nije mogao da pogodi ništa za Netse, ali su se gosti u nastavku sabrali, čak prišli i na poen zaostatka u završnici, ali to je bio maksimum.

Ipak u toj završnici Bogdan je mogao da prelomi meč i bude heroj ali sudije su poništile pogodak. Bilo je tri poena prednosti za Jastrebove, a Herter je uzeo šut sa distance, ipak lopta nije ni dotakla obruč, potom nakon haosa na parketu Bogdanović je došao do lopte i podigao šut sa loga i pogodio, ali nakon gledanja snimka sudije su odlučile da ne priznaju ovaj pogodak.

Nezadovoljstvo je javno iskazao srpski bek koji je na svom Tviter nalogu napisao.

„Zašto se ta trojka nije računala!? Treba mi objašnjenje“ – pritom se pozvao na oficijalni nalog NBA sudija.

Bogdan Bogdanović nije odigrao partiju na kakvu nas je navikao u poslednjih nekoliko nedelja, azabeležio je osam poena uz skok i dve asistencije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter