0
Evropske lige

FOTO: Youtube/Screenshot

ALEGRI ISTIČE DA JUVE NIJE KANDIDAT ZA TITULU: Vlahović spreman za derbi!

Objavljeno: 03.04.22 u 14:51

Srpski reprezentativac se oporavio od lakše povrede!

Utakmica 31. kola Serije A između Juventusa i Intera na programu je od 20 časova i 45 minuta. Pred utakmicu u Torinu oglasio se šef stručnog štaba crno-belih, Masimilijano Alegri. Iskusni stručnjak smatra da njegov tim nije kandidat za titulu, a tu ulogu prepušta prvenstveno večerašnjem protivniku.

-Za nas je izazov da se kvalifikujemo u Ligu šampiona. U igri je i dalje mnogo bodova koje treba da osvojimo i moramo da ostanemo fokusirani. Na sreću, ovo je meč koji se priprema na psihološkom nivou, tako da ne moram da ih teram da budu motivisani i koncentrisani – istakao je Alegri, pa potom nastavio:

Inter je i dalje favorit da osvoji Skudeto, makar do večeras. Očito, Milanu ide dosta dobro, kao  Napoliju, i ja mislim da će titulu osvojiti jedan od ta tri tima.

Italijan je istakao da je Dušan Vlahović spreman za derbi sa Interom.

-Pre svega iskoristio je ovu pauzu da se odmori. Bio mu je potreban odmor jer nije navikao da igra toliko utakmica pod pritiskom jednu za drugom, poput onih u Ligi šampiona. Ali smiren je, fizički se oseća bolje i spreman da igra – zaključio je trener ‘Stare dame‘.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter