0
Domaći fudbal

Fudbal-Super League Season 2021/2022 Partizan v TSC Backa Topola Beograd, 02.04.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

UROŠEVIĆ U STILU NAJBOLJIH NAPADAČA: Crno-beli vode 2:0, levi bek ‘parnog valjka’ oduševio navijače Partizana! (VIDEO)

Objavljeno: 02.04.22 u 14:54

Završilo se prvo poluvreme u Humskoj, crno-beli vode sa 2:0.

Utakmica između Partizana i TSC-a trebalo je da počne u 14 časova, ali je zbog problema sa VAR tehnologijom kasnila čak 7 minuta.

Gosti su ušli nešto malo bolje u ovaj meč, stvorili su nekoliko izglednih prilika u uvodnim minutima meča, ali uspeo je ‘parni valjak’ da se konsoliduje i dođe u vođstvo već u 11. minutu.

Glavni arbitar meča je dosudio faul za Partizan na ivici šesnaesterca, Natho se zaleteo, zatim petom ostavio loptu Uroševiću, koji je snažnim udarcem pocepao protivničku mrežu i tako svoj tim doveo u prednost.

U 38. minutu crno-beli su duplirali prednost, i ponovo se u strelce upisao Slobodan Urošević. Maestralno danas igra levi bek Partizana, a ovog puta je posle jednog centaršuta sjajnog glavom šutirao i matirao protivničkog golmana.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter