2
Domaći fudbal

Fudbal-Super League Season 2021/2022 Partizan v TSC Backa Topola Beograd, 02.04.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

STANOJEVIĆ NAKON IZUZETNO BITNE POBEDE: Rival je povremeno dominirao, nije lako pobeđivati ovakve protivnike!

Objavljeno: 02.04.22 u 16:46

Šef struke Partizana mora biti zadovoljan!

Fudbaleri Partizana su u sklopu 29. kola Superlige Srbije izašli kao pobednici iz duela sa TSC-om, a strelac oba gola bio je Slobodan Urošević. Imali su gosti iz Topole perioda igre kada su bili daleko bolji rival na terenu, a na to se osvrnuo i Aleksandar Stanojević.

„TSC je igrao odlično danas, bili su bolji od nas u periodu igre kada smo postizali golove. Svesni smo toga, ekipa su u usponu i moramo da budemo zadovoljni. Rival je dominirao, ali čestitam mojim igračima na 25 pobeda u 29 utakmica, nije lako pobeđivati posebno ovako kvalitetne rivale“, kazao je Stanojević.

Potom se osvrnuo i na VAR, zbog čijeg problema u radu došlo je do kašnjenja meča.

„Nije radio VAR. Nije u interesu bilo koga da se utakmica igra vez VAR-a. Nismo želeli iz respekta prema protivniku da pravimo problem. Često nam se dešava da ne radi VAR“.

Fudbal-Super League Season 2021/2022
Partizan v TSC Backa Topola
Beograd, 02.04.2022.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povodom utakmice izjavu je dao i šef struke gostiju, Žarko Lazetić.

„Čestitam Partiznau. Svako je na svoj način pokušavao da ugrozi rivala. Mi smo bili bolji u posedu, ali smo primili golove iz prekida. Moramo da poradimo na tome i da se spremimo za dalje izazove. Kada sam došao bio nam je cilj ulazak u plej-of što smo u ovom kolu i ostvarili“, rekao je Lazetić.

0
0

2 Komentara

  1. Sad ti je odgovaralo sto var nije radio sprečavanje protok lopte u vlastitom sesnestercu sa rukom sudiji to vise nije penal,, misleči sta narod zna bez vara nec to niko primijetiti

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter