0
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

STANKOVIĆ SREĆAN NAKON TRIJUMFA U NIŠU: „Momci su bili fenomenalni, hvala navijačima“! (VIDEO)

Objavljeno: 02.04.22 u 19:43

Šef struke zadovoljan!

Fudbaleri Crvene zvezde slavili su u Nišu protiv Radničkog rezultatom 1:5 i tako se vratili na vrh tabele Superlige. Nakon sjajne partije svog tima, utiske je sumirao i Dejan Stanković koji je istakao koliko je zadovoljan prikazanim.

„Utisci su fenomenalni jer je ovo bilo veoma teško gostovanje. Rekao sam da nećemo da pričamo o uslovima. Kako je njima, tako i nama, ali u celini bilo je to teško gostovanje. Dobro smo ušli u meč, dali smo gol, potom ga naivno i primili, ali dešava se. Mislim da je crveni karton za domaće uticao na tok utakmice, ali to je fudbal. Momci su bili fenomenalni, a uvek je posle reprezentativne pauze pitanje da li ćeš se vratiti u onaj ritam koji si imao pre nje, a mi smo pokazali da smo u još boljem nego što smo bili“, izjavio je Dejan Stanković.

„Još jedno finale je dobijeno na putu ka našem cilju od kog nećemo odustati. Hvala igračima i navijačima, bili su sjajni“, zaključio je trener srpskog šampiona.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter