3
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

PETARDA MOĆNE ZVEZDE U NIŠU: Het-trik i asistencija glavom magičnog Kataia, o crvenom kartonu za Radnički će se dugo pričati! (VIDEO)

Objavljeno: 02.04.22 u 18:06

Crveno-beli na kraju lako slavili!

Fudbaleri Crvene zvezde slavili su u Nišu protiv Radničkog rezultatom 1:5 i tako se vratili na vrh tabele Superlige. a na Čairu i pored nedostatka lepog fudbala nije falilo uzbuđenja u prvom delu. Domaći su izašli sa namerom da se brane u niskom bloku što je Dejan Stanković pokušao da neutrališe Pavkovom i Ohijem od samog starta.

Do proboja bunkera Nišlija je došlo u 25. mutu kada je Milan Rodić stigao loptu i uputio centaršut, koji je nebranjeni Aleskandar Katai poslao u mrežu Filipa Dujmovića. Ipak nije dugo trajalo slavlje aktuelnog šampiona, već samo osam minuta kasnije utakmicu na nulu vraća Stefan Mitrović. Neposredno pred sam kraj prvog dela desio se i možda presudni detalj na utakmici kada je pocrveneo Milan Savić, štoper Nišlija,  nakon drugog žutog kartona. Fauliran je bio Aleksandar Katai.

Fudbaleri Crvene zvezde su krenuli furiozno i od prvog sekunda nastavka pritiskali Radnički. Trebalo je svega tri minuta da se iskoristi taj pritisak i stigne do prednosti. Nakon centaršuta Aleksandra Dragovića na skoku je bio Strahinja Eraković, koji je glavom uspeo da glavom vrati u sredinu, a Mlađović lošom rekacijom prosto namešta Kataiju loptu na zicer, a krilnom napadaču Crvene zvezde nije bilo teško da po drugi put savlada Dujmovića.

Potom je Aleksandar Katai upotpunio svoj het-trik nakon sat vremena igre, ponovo glavom, kada je šutirao nakon centaršuta Milana Rodića, a Dujmović je ovaj put katastrofalno reagovao i dozovlio sebi da vadi loptu iz mreže i treći put. El Fardu Ben je postigao četvrti pogodak 15 minuta pre kraja, Katai je ovaj put asistirao glavom, a reprezentativcu Komora nije bilo teško da zatrese nebranjenu mrežu.

Poslednji gol su crveno-beli postigli u samoj završnici, nakon sjajnog duplog pasa, Krstičić se našao sam pred Dujmovićem i sjajnim lažnjakom izbacio mladog golmana iz igre, pa mu nije bilo teško da se upiše u strelce. Zvezda je nakon ove pobede pono sela na čelo tabele Superlige, dok je Radnički i dalje na četvrtoj poziciji.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

3 Komentara

  1. A znas zasto,lepi moje Cergaru!?
    Zato sto imate
    insajdere“ u vecini klubova koji kad treba namerno prave prekrsaje u vasu korist! Ovaj igrac je bas nesto „zabrinut“ iiznerviran,vidi se na slici…?! Sve je ovo teska sramota za srpski fudbal. Cerga ner bira sredstva.I vidim da u medijima sve ravno ,nema pitanja zastotaj decko pravi namerno prekrsaje kod 1:1 ?! Slavi se velika pobeda zvezde sa druge planete?! Sramno! A na mecu Partizana opetnije sve OK sa VAR-om?! Gle cuda,hoce opet da muljaju u Pazovi!
    Uzas! Hoce li policija pozvati tog majmuncica na razgovor? DOSTA JE VISE!

    0
    0
    Odgovori
  2. Hajde Sredojeviću objasni zašto o crvenom kartonu Savića ima dugo da se priča????? Imao je već opravdano žuti i to pošto mu sudija pre tog kartona oprostio još dva oštra faula. Napravio je faul za žuti nad Kataijem i dobio drugi žuti tj crveni i šta po tebi ima da se priča. Ali takvi ste vi grobari nerealni u svemu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter