0
Evropske lige

Fudbal-Super League Season 2021/2022 Partizan v TSC Backa Topola Beograd, 02.04.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

SLOBODAN UROŠEVIĆ O DANAŠNJOJ POBEDI: Obećao sam Rikardu dva gola danas, bukvalno moramo sve da pobedimo! (VIDEO)

Objavljeno: 02.04.22 u 17:43

Urošević nakon sjajne partije!

Fudbaleri Partizana su u sklopu 29. kola Superlige Srbije izašli kao pobednici iz duela sa TSC-om, a strelac oba gola bio je Slobodan Urošević. Povodom toga bek je za TV Partizan davao izjavu vezanu za današnji preformans.

„Srećan sam zbog postignutih golova, drago mi je što smo ostvarili cilj, idemo utakmicu po utakmicu, ja se nadam da ćemo do kraja sve dobiti“.

Rekao je i šta je obećao Rikardu pre meča.

„Više je bila šala ali rekao sam Rikardu dva gola. Tako se ispostavilo da je na kraju i bilo. Prvi gol je bio u dogovoru sa Nathom, jer on ima prioritet, ali dogovorili smo se i postigli smo gol. Naravno da prija skandiranje, diže samopouzdanje, ne samo mene nego ceo tim treba da bodre, jer hoćemo da se svi radujemo na kraju sezone“.

O samoj borbi za titulu kaže sledeće.

„Svakako jedan neverovatan niz, da bi uspeli u ovome što smo naumili ima još mnogo da se igra, moramo svaku utakmicu bukvalno da pobedimo da bi podigli pehar. Svaka sledeća je najvažnije i svaka sledeća je pitanje titule“.

Za kraj malo i o Loznici.

„Specifična kup utakmica, nema popravnog. Igramo na našem stadionu, mi smo Partizan, ulazimo kao favoriti i ništa osim pobede nije važno“ – zaključio je Urošević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter