1
Evroliga

Dejan Radonjic Crvena Zvezda - Partizan, kosarka ABA liga, derbi, 14.11.2021. Beograd, Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

RADONJIĆ I DAVIDOVAC PRED GOSTOVANJE ŽALGIRISU: Igramo bez bitnih igrača, u Kaunasu nikada nije lako!

Objavljeno: 02.04.22 u 21:43

Crnogorski strateg pred poslednje evroligaško gostovanje u sezoni!

Košarkaši Crvene zvezde su nakon poraza u Minhenu ostali i bez teoretskih šansi za plasman među osam najboljih ekipa Evrope, a danas su otputovali u Kaunas. Šef stručnog štaba crveno-belih, Dejan Radonjić, govorio je o svojim očekivanjima pred susret, a duel u Žalgirio Areni nema takmičarski značaj.

„Želimo na prvom mestu da odigramo bolju utakmicu nego prethodnu, sa više energije. Čeka nas ekipa koja igra dobro na svom terenu, koja je zabeležila neke velike pobede na svom parketu i u prepoznatljivom ambijentu uz veliku i brojnu podršku svojih navijača. I ovaj meč igramo bez Holinsa, Lazića i Cirbesa. Period do utakmice iskoristićemo da se osvežimo i pripremimo za Žalgiris„, rekao je trener Crvene zvezde.

from left Dejan Davidovac Nikola Ivanovic Stefan Lazarevic Austin Hollins Branko Lazic
Crvena Zvezda v Mornar-Aba League Season 2021-2022
Beograd, 30.01.2022.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Dejan Davidovac je takođe pričao o svojim očekivanjima.

Nikada u bilo kojim okolnostima meč u Kaunasu nije lak. Jedan od pravih domaćih terena, Žalgiris ima bučnu i brojnu podršku gde god da se nalaze na tabeli i u kakvoj god da su formi. Nakon Minhena nemamo zaista mnogo vremena za pripremu ovog meča, ali moramo da odigramo mnogo bolje nego u petak i to je uz veću energiju nešto što je osnovni cilj. Bez obzira na položaj na tabeli svaka utakmica u Evroligi ima svoju vrednost i želimo da u dobrom ritmu odigramo mečeve u Kaunasu i u Beogradu protiv Efesa na kraju ove sezone Evrolige„, rekao je Davidovac.

 

0
0

1 Komentara

  1. Poraženi ste vec 19 utakmica u evro ligi ove godine. I tako …hrabro , časno ,ponosno i skupo iz godine u godine. Ne brinite za vas cemo i dalje odvajati neki dinar- evro

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter