0
Fudbal

FOTO: Rigobert Song Officiel/Twitter

PA OVO JE HIT: Selektor Kameruna šokirao izjavom o Srbiji – otkrio da ne zna nijednog našeg reprezentativca, a evo šta misli o grupi! (VIDEO)

Objavljeno: 02.04.22 u 12:50

Nikada nije čuo za fudbalere Srbije.

Fudbalska reprezentacija Srbije nije imala sreće na jučerašnjem žrebu, kada su kuglice odlučile da ‘orlovi’ upadnu u grupu G, gde se još nalaze selekcije Brazila, Švajcarske i Kameruna.

Nakon žreba, proslavljeni kamerunski fudbaler, a sada i selektor te zemlje, Rigober Song, izjavio je da nije čuo ni za jednog srpskog fudbalera.

– Iskreno, ne. Sada ću imati više informacija. Radiću sada sa svojim stručnim štabom da znamo sa kime ćemo tačno igrati i napravićemo dobru pripremu – rekao je Song.

Selektor Kameruna smatra da je grupa izuzetno teška, jer svaka ekipa na Mundijal dolazi sa ciljem da uradi nešto veliko.

– U današnjem fudbalu nemate slabe grupe, svaka ima kvalitet da nešto učini. Nadam se da će biti veoma dobro takmičenje jer, svaka grupa koju vidite, ima dobre timove i svi žele da pobede. Sada svi imaju dobru pripremu za turnir i imaće samopouzdanje. Svako dolazi da ovde uradi nešto i volim ovo takmičenje zbog borbe – istakao je Song.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter