0
Evropske lige

Fudbal-FIFA World Cup 2022 Qualifiers-Reprezentacija Srbije Srbija v Irska Aleksandar Mitrovic celebrates after scoring a goal with Dusan Tadic (R) Beograd, 24.03.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

ORLOVI HVATAJU ZALET ZA MUNDIJAL: Brutalni Mitrogol dva puta tresao mrežu, gol i asistencija Tadića! (VIDEO)

Objavljeno: 02.04.22 u 18:43

Srpski ofanzivci odlični!

Dan nakon izvlačenja žreba za Svetsko prvenstvo u Kataru, koje je na programu krajem ove godine, polako se sležu utisci i prave kalkulacije, ali to ne ometa srpske internacionalce da igraju sjajno.

Danas na gostovanju Fulama na obližnjem Loftus Roadu, savladan je Kvins Park Rendžers rezultatom 0:2, a strelac oba gola za goste bio je Aleksandar Mitrović. Najpre se u 14. munutu sjajno pozicionirao i ubacivanje Fabija Karvalja lako je sproveo u mrežu Policajaca. Konačan rezultat je postavio 15 minuta pre kraja meča, sa bele tačke. Ovo je njegov 37. gol u prvenstvu. Nestvarno.

S druge strane Tadić je bio glavni dirigent u pobedi Ajaksa u pobedi nad Groningenom u gostima. Rezultat je bio 1:3, a Srbin je učestvovao u dva gola, oba u samoj završnici prvog dela. Najpre je u prvom minutu nadoknade asistirao Daviju Klasenu, da bi se i sam šest minuta kasnije upisao u strelce. On je ove godine na još jednom „dabl-dabl“ učinku i ima 11 golova i 16 asistencija.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter