0
Fudbal

Brazilian football team head coach Tite during training session prior to the World Cup first stage, Group E, football match between Serbia and Brazil at Spartak Moscow stadium in Moscow, Russia on June 26, 2018. (photo: Pedja Milosavljevic)

‘ONI SU ELIMINISALI PORTUGALIJU’: Selektor Brazila lepim rečima govorio o Srbiji, ovog puta ne potcenjuje rivale!

Objavljeno: 02.04.22 u 11:20

Poziva na oprez.

Kuglice u Dohi odlučile su da fudbalska reprezentacija Srbije u grupnoj fazi Svetskog prvenstva odmeri snage sa Brazilom, Švajcarskom i Kamerunom.

Grupa je slična onoj na Mundijalu 2018. godine, a selektor Brazila, Tite, izuzetno respektuje sve provinike. Iako je Brazil veliki favorit protiv ostalih ekipa, bar na papiru, iskusni stručnjak ne potcenjuje Srbiju i Švajcarsku.

Pričamo o selekcijama koje su eliminisale Italiju i Portugaliju, Švajcarskoj i Srbiji. Tu je i Kamerun kao jedna od najboljih afričkih selekcija. Moramo da napredujemo, da se konsolidujemo i radimo naporno da bi im izašli na crtu kako valja.

Tite smatra da Brazil nije upao u ‘grupu smrti’.

– Ni smrti ni života, svaki protivnik je težak na svoj način. Portugalija ima grupu sa Urugvajem, Južnom Korejom i Ganom – ističe iskusni strateg.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter