0
Košarka

FOTO: STARSPORT

NBA: MVP partija Nikole Jokića nedovoljna za pobedu protiv Minesote (VIDEO)

Objavljeno: 02.04.22 u 08:22

Srpski centar odigrao je sjajan meč, ali je uspeh izostao.

Košarkaši Denver Nagetsa su u poslednjem duelu izgubili od Minesota Timbervulvsa sa 136:130. Gosti su vodili većim delom utakmice, Denver je imao prednost u delu druge deonice, da bi u poslednjoj stigao do tri poena minusa, ali više od toga nije mogao na ovom meču.

Nikola Jokić je na ovoj utakamici odigrao u ‘MVP modu’, postigao je 38 poena, uz 19 skokova i osam asistencija. Šutirao je 12/19 za dva, 0/2 za tri i 10/12 sa linije za slobodna bacanja, a imao je i jednu ukradenu loptu.


(VIDEO:YouTube/CCBN)

Do pobede su Minesotu predvodili Tauns sa 32 i Rasel sa 24 poena. Istakli su se i Edvards sa 18, Prins sa 16 i Bizli sa 15 poena. Kod Denvera su pored Jokića najefikasniji bili Gordon sa 24 i Moris sa 23 poena.

Ovaj poraz smanjio je šanse Denveru da pojuri peto ili čak četvrto mesto pred plej-of. Ujedno, u MVP trci je takođe važno Jokiću da se što bolje pozicionira, biće važna svaka individualna i timska partija do kraja sezone.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter