0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Twitter/@ABA_League

FMP POBEDIO NA GRIPAMA: Panteri slavili u Splitu nakon produžetka, gotovo sigurno obezbedio doigravanje! (VIDEO)

Objavljeno: 02.04.22 u 21:22

Veliki uspeh za FMP!

Košarkaši FMP-a su gotovo sigurno obezbedili plej-of, jer su savladali Split na gostujućem parketu nakon produžetka, a rezultat je bio 85:90. Cela utakmica je prošla u egalu, sve vreme se igralo u mini-serijama, ali su gosti pokazali pribranost u završnici i došli do pobede.

Apsolutni lider i najbolji igrač FMP-a, Brajs Džouns, je u Dalmaciji ubacio 23 poena, uhvatio šest skokova, a na to je dodao i devet asistencija. Danilo Tasić je takođe punio sve kolone, imao 16 poena, šest skokova i pet asistencija, a Ebuka Izundu je meč završio sa 13 poena i devet uhvaćenih lopti.

Šenon Šorter je kod domaćih odigrao sjajan meč, ubacio je 22 poena i uhvatio 11 skokova, Šon Džouns 17, a Toni Perkvović je duel završio sa 14 poena.

FMP se ovako odlepio od SC Derbija, i sada samo čudo može Pantere da spreči da ne odu u doigravanje, dok je Split i pored ovog poraza neće se suočiti sa relegacijom, jer Krki treba tri pobede u preostala tri meča kako bi Žute poslali u Dvabu.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter