0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@Feyenoord

BRUTALNA DOMINACIJA CRVENO-BELIH: Fajenord demolirao rivala na terenu, gosti još dobro i prošli!

Objavljeno: 02.04.22 u 23:21

Statistički sjajna utakmica tima iz Roterdama!

Fudbaleri Fajenorda su na svom De Kujpu savladali Viljem Tilburg sa 2:0. Rezultat ipak, ne govori dovoljno o dominaciji crveno-belih. Naime, klub iz Roterdama je šutnuo čak 30 puta ka golu protivnika, imali su posed lopte više od 70 posto vremena, a gosti bukvalno nisu prešli centar do same završnice.

U prvom poluvremenu Viljem nije imao ni šut, niti bilo kakav pokušaj da se ugrozi gol domaćina, ali nekako su izdržali taj period da ne kapituliraju. Ipak Fajenord do gola dolazi preko Kolumbijca koji je briljirao u Beogradu, Luisa Sinistere u 67. minutu. Konačan rezultat je postavio Brajan Linsen u nadoknadi vremena.

Fajenord je ovim trijumfom pobegao Alkmaru i Tventeu na tri boda razlike, i sami su na trećem mestu koje vodi direktno u Ligu Evrope, dok je Viljem 15. sa bodom više od Fortune koja je prva na poziciji koja vodi u baraž za eliminaciju.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter