0
U pripremi

FOTO: STARSPORT

BARANI PRED DUEL SA PARTIZANOM: ‘Ne možemo da im pretimo, nadamo se da ćemo pružiti snažan otpor’

Objavljeno: 02.04.22 u 09:55

Košarkaši Mornara u sklopu 25. kola ABA lige večeras od 21 sat gostuju Partizanu.

Barani meč dočekuju sa skorom 9-13 i na devetom mestu, dok je Partizan drugi sa 19-4. U prvom delu sezone Partizan je u Baru odneo pobedu rezultatom 64:66.

Trener gostiju je pred ovaj duel istakao da utakmica ne dolazi u povoljnom momentu po Mornar.

– Nismo mogli imati težeg protivnika u ovako teškom trenutku po nas. Tu prevashodno mislim na zdravstveni bilten. Već 15 dana kuburimo sa bolešću i povredama igrača. Svakog dana gledamo ko će se oporaviti kako bismo znali u kakvom sastavu ćemo igrati u Beograd. Međutim, uvek kažem: nezavisno od toga u kom sastavu ćemo igrati dužni smo da damo svoj maksimum, kao što su momci u poslednje dve utakmice dali i više od svog maksimuma i bili nagrađeni pobedama. Teško da možemo da pretimo Partizanu u ‘Pioniru’, pogotovo kad nas dočekuje u ovakvom sastavu, predvođen Željkom Obradovićem. Na nama je da damo, ponavljam, sve od sebe, a za kakav će rezultat taj maksimum biti dovoljan, to, nažalost, ovoga puta zavisi od protivnika. Idemo na put posle dve pobede dosta rasterećeni, ali sa dozom bojazni od toga u kakvom ćemo sastavu nastupiti. Nadam se da će se neki igrači oporaviti i da ćemo pružiti što jači otpor Partizanu.

Nemanja Vranješ, igrač Mornara je pred ovaj duel poručio:

– Putujemo sa željom da se još jednom dopadnemo beogradskoj publici i da potvrdimo dobru formu, bez obzira što ćemo, po svemu sudeći, i u Beogradu biti znatno oslabljeni. Do kraja ne možemo ni ka začelju tabele ni ka plej-ofu pa je prilika da, u preostale četiri utakmice, bez grča, pokažemo da ćemo zasluženo i iduće sezone, sedmi puz uzastopno biti učesnici elitnog regonalnog takčičenja.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter