1
Fudbal

Adem Ljajic Granit Xhaka Srbija - Svajcarska, Serbia - Switzerland, Kaliningrad, Rusija 22.6.1018. Jun 22. 2018. (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

PROVOKATOR PONOVO PROVOCIRA: Javio se Džaka, opet će igrati protiv Srbije i evo šta misli o tome! (FOTO)

Objavljeno: 02.04.22 u 10:52

Imao je kratku poruku.

U Dohi je juče održan žreb za Svetsko prvenstvo, Srbija se nalazi u grupi G zajedno sa Brazilom i Švajcarskom, kao i na SP u Rusiji 2018. godine, a poslednji rival ‘orlova’ u grupi će biti reprezentacija Kameruna.

Nakon održanog žreba, oglasio se i vezni fudbaler Švajcaraca, Granit Džaka, koji je imao jednu kratku poruku.

Nije tako loše – napisao je fudbaler Arsenala na svom Instagram profilu.

FOTO: Instagram/Screenshot

Navijači u Srbije ne pamte po dobrom Džaku, jer je poznat kao veliki provokator. Na prošlom Svetskom prvenstvu, posle postignutog gola, on je rukama pokazivao orla koji asocira na albansku zastavu.

Četa Dragana Stojkovića Piksija je saznala i kada će igrati utakmice na turniru koji će trajati od 21. novembra do 18. decembra ove godine, a više o tome pročitajte OVDE.

0
0

1 Komentara

  1. ajde bre ne pisite vise budalastine i provokacije, vi ste provokatori a ne siptar koji nista lose nije komentarisao; sta nas dotoce kako oni slave svoje pobede, to je njihov obraz a ne nas, a bitno je da nasi fudbaleri odigraju dobro i pruze njima priliku za radovanje, kako god ga iskazivali.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter