0
Evropske lige

FOTO: Youtube/Screenshot

‘GLEDAM NA OVU STVAR POZITIVNO’: Siniša Mihajlović se igračima obratio iz bolničke sobe – i dalje razmišlja o fudbalu, pulenima je očitao jednu životnu lekciju! (VIDEO)

Objavljeno: 02.04.22 u 13:20

Emotivno izlaganje Siniše Mihajlovića.

Srpski stručnjak Siniša Mihajlović ponovo se bori protiv opake bolesti, a sada se iz bolnice obratio svom timu i kazao im da neće biti uz njih fizički, ali je non-stop u kontaktu sa čelnicima kluba.

Neki su dobro, neki manje dobro što je i normalno zbog ispadanja sa Svetskog prvenstva. Žao mi je zbog onih koji nisu otišli, ali mi je drago zbog onih koji su otišli. Sazvao sam vas jer su mnogi bili odsutni i igrali sa reprezentacijama, pa ću da ponovim sve ponovo. Neću biti tu fizički, ali bolnica u kojoj se nalazim ima kamere koje pokazuju utakmice i treninge Bolonje, tu sam non stop u kontaktu sa timom, sve stvari koje smo već radili radimo ponovo. Iz svoje bolničke sobe ću se boriti sa vama i neću se odmaći ni centimetar od ekipe ali sam i te kako siguran da kada odete na teren – da ćete se boriti za mene. Ako smo jednom uspeli da pobedimo, ja u bolnici, vi na terenu jer ste bili sjajni, možemo i ovog drugog puta – rekao je srpski trener.

Mihajlović je svojim igračima očitao jednu životnu lekciju.

Život se ne živi bez problema nego se živi bez obzira na probleme. Život nije prava linija, postoje krivine, usponi, padovi, rupe, na koje možeš da padneš ali uvek treba da imaš snagu da kreneš dalje i da se nastavi sa rutom. Baš u najtežim trenucima, kao što smo videli pre, vidi se hrabrost i reakcija čoveka. Kada naletimo na problem, čovek može birati između dva puta: prvi je onaj uništavajući – kada se neko žali, izgubi veru, plaši se, odustane. A onaj drugi je konstruktivan – gde su važni pozitivan stav i pozitivne misli. Na primer, moja situacija pokazuje da živim u bolnickoj sobi tri sa tri, ali znam da je privremena situacija, imam veru u sebe, znam da ću pobediti ovu bolest, verujem doktorima i gledam na ovu stvar pozitivno – kazao je Siniša, pa nastavio:

Imam entuzijazam i ne plašim se jer znam da ću pobediti. Zajedno ćemo pobediti. Ako vam je bilo šta potrebno – tu sam. Ako treba ja vama nesto da saopštim – tu ste. Najvažnije da se niko ne predaje, ni ja u ovoj sobi, ni vi na terenu, i kad se igra kući i kad se igra van. Znam da je situacija teška što se rezultata tiče, ali što se tiče načina igranja utakmica – uvek smo se dobro pokazali.

Fudbalere Bolonje u narednom kolu očekuje utakmica protiv Milana.

– Igrajte dobro u Milanu, ništa nije nemoguće. Ako budete igrali kako znate biće teško i za njih! Rezultat je otvoren tako da se potrudite – zaključio je srpski strateg.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter