0
Košarka

FOTO: PRINTSCREEN

U ODABRANOM DRUŠTVU: Novicki izabrao deset najboljih evropskih igrača u NBA, tu su dva Srbina!

Objavljeno: 01.04.22 u 09:57

Legendarni as imao je težak zadatak da izabere najbolje.

U toku je četvrto, ujedno i poslednje glasanje kada su evropski igrači koji su igrali u NBA ligi u pitanju, trajaće do šestog aprila, a nisu samo navijači na mukama, već i legendarni Dirk Novicki.

Čuveni nemački košarkaš, koji je takođe među tim igračima, je odabrao svoje dve petorke sa spiska od 20 imena. Pre nego je krenuo da bira, on je priznao da je izbor težak, a onda je krenuo:

– Za plejmejkera biram Tonija Parkera. Dražen Petrović je drugi. Kao trećeg biram Janisa Adetokumba, Pau Gasol četvrti. I peti, moram Luku Dončića, on je moj čovek, rekao je Novicki.

Posle kratke pauze je nastavio i potom odabrao dvojicu od trojice srpskih igrača, od njih je van ostao samo Vlade Divac.

– Obožavam Jokića, on je šesti. Njega sam takođe obožavao, tako da je Detlef Šlemf obavezan. Veliki sam fan Peđe Stojakovića, on je osmi. Uf, teško je, volim Tonija Kukoča. I kao poslednjeg biram Arvidasa Sabonisa. To je mojih 10, završio je Novicki.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter