1
Domaći fudbal

head coach Aleksandar Stanojevic Fudbal-Super League Season 2021/2022 FK Partizan v Kolubara Beograd, 18.12.2021. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

STANOJEVIĆ BESAN ZBOG KAZNE: Tako nešto nikada nisam video, neću više raditi ovde ako budem morao da ćutim! (VIDEO)

Objavljeno: 01.04.22 u 13:55

Šef struke Partizana ponovo otvoren!

Trener Partizana Aleksandar Stanojević je sankcionisan visokom novčanom kaznom, a razlog za to je komentarisanje suđenja. Pomenuti incident se desio na konferenciji za medije pred meč sa Radnikom iz Surdulice kritikovao arbitra Aleksandra Živkovića za nedosuđen penal na meču protiv Napretka. Povodom toga, a i drugih stvari, šef struke crno-belih, oglasio se danas na konferenciji za medije uoči utakmice sa TSC-om.

Kažnjen sam pre nego što je doneta odluka. Koliko znam, kazna je odrezana juče, a ja sam osuđen pre pet dana. Nikad nisam video takvu kaznu u istoriji srpskog fudbala. Da li ste vi čuli nekad da je privatno lice, trener, na taj način sankcionisan? Ja nisam. „Da li ćete toliko kazniti nekog drugog trenera iz naše lige“, počinje Stanojević, aludirajući na Dejana Stankovića i njegov komentar na meč Partizana u Subotici, potom nastavlja.

FOTO: FK Partizan

„Šta znači kazna? Da nam ne date da kažemo nešto što direktno utiče na regularnost takmičenja. Naše prvenstvo je takvo da možeš da ispadneš iz trke ako izgubiš dva boda“, podseća strateg Parnog valjka na inicijalnu kapislu, nedosuđen penal nad Nemanjom Jovićem, zbog povlačenja za dres mladog reprezentativca na susretu sa Napretkom (0:0). „Moramo da kažemo činjenice. Najveća kazna mi je što smo kao klub imali onakvo suđenje. Ja nikad neću ćutati. Makar ne radio više u Srbiji. Ako samo osetim da je nešto namerno, da nije u skladu sa fer-plejom, nema te kazne koja će me sprečiti da govorim“.

Zatim radikalno ističe da će uraditi sve da bi zaštitio igrače i klub.

Nije problem. Otići ću ja, neću više da radim u srpskom fudbalu. Dosta veća imena su odlazila pre mene. Samo, ne dam na sebe. Hoću da zaštitim igrače, klub, sve nas. Vidim da se danima pisalo o mojoj kazni kao da sam ne zna šta uradio, a suština te utakmice je bilo suđenje. Bez obzira da li smo pobeđivali ili gubili, nikad dotad nismo se žalili na arbitražu, jer nismo osetili ništa zlonamerno“.

FOTO: Miroslav Todorović/FK Partizan

Za kraj, ističe kako je razočaran u same formalnosti.

Nemoguće je da sam oba puta iz medija saznao, i za postupak i za kaznu. Tek posle nekoliko dana je stigao dopis u klub. Ne znam kako to da okarakterišem. Kad bude stigao papir, posavetovaću se sa ljudima iz kluba šta da radim“, zaključio je Aleksandar Stanojević.

 

0
0

1 Komentara

  1. Samo idi-odlazi ne mogu vise da te gledam da te slusam kako kmecis.Jadan si uvlacis nam se pedu,a mi navijaci te ne zelimo.
    Odmah mozes da povedes i Jojica Jovica Fejsu Miljkovica Urosevica Smiljanica Popovica Sanicanina Obradovica to nisu igraca To su raspali igraci njih ni za dzabe ne mozes da uvalis.Niko ih ne zeli.
    Toliko o tvojoj prici u Partizanu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter