0
Domaći fudbal

Uros Djuranovic Fudbal-Super League Season 2021/2022 Cukaricki v Kolubara Beograd, 06.12.2021. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

PODELA PLENA U LAZAREVCU: Domaćin dva puta ispustio prednost!

Objavljeno: 01.04.22 u 20:52

Fenomenalan susret u Lazarevcu!

Ekipa Kolubare dočekala je Mladost iz Lučana u okviru 29. kola Superlige Srbije. Bio je ovo duel dveju ekipa iz donjeg dela tabele, a svi prisutni, kao i oni koji su utakmicu gledali preko malih ekrana, mogli su da uživaju u sjajnom prvenstvom susretu.

Poveo je domaći sastav u 20. minutu susreta pogotkom Andrije Radovanovića. Nije dugo trebalo gostima da se vrate u meč i poravnaju rezultat, već u 24. minutu rezultat na semaforu bio je 1:1, a strelac pogotka bio je Mićević.

Drugo poluvreme donelo nam je još uzbuđenja, kao i novu prednost domaćeg tima. Ovog puta precizan je bio Andreja Stojanović u 59. minutu, ali kao i u prvom poluvremenu, prednost domaćina nije dugo trajala, jer je već posle 10 minuta na semaforu stojalo 2:2 – pogodak je postigao Sava Petrov.

Oba tima još uvek imaju priliku da se izbore za jedno od mesta u plej-ofu.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter