1
Domaći fudbal

Dule Dusan Savic Vladimir Petrovic Pizon FK Crvena Zvezda 29. Maj 2020. 29.5.2020. proslava Bari Liga Sampiona foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

‘JESTE BRAZIL FAVORIT, ALI FUDBAL JE NEPREDVIDIV!’: Pižon veruje u reprezentaciju!

Objavljeno: 01.04.22 u 21:56

Jedan od najvećih ikada veruje u ove momke!

Srbiju na Svetskom prvenstvu u Kataru očekuje jako težak posao, jer ih je žreb smestio u grupu sa Brazilom, Švajcarskom i Kamerunom. Legendarni Vladimir Petrović Pižnom ipak veruje u ove momke koje vodi Piksi:

‘Možemo sa svima da igramo, dakle, možemo i sa Brazilom. Jeste Brazil favorit i protiv nas i protiv ostalih reprezentacija u grupi, pa ipak, fudbal je nepredvidiv, u fudbalu je sve moguće.’ – rekao je za SportKlub i potom dodao:

‘Znam da će svi reći kako su višestruki prvaci sveta jednom nogom već u drugom krugu, ja ću se približiti tom mišljenju, gotovo i saglasiti. Kada se ovako rezonuje, onda, po logici stvari, traga se za ekipom koja će biti uz Južnoamerkance u trenutku kada se budu delile karte za drugi krug Svetskog prvenstva? Da li smo to mi? Verujmo u Srbiju!’ – zaključio je Pižon!

0
0

1 Komentara

  1. Lepo je cuti misljenja svih ovih strucnjaka da oni veruju u ovu generaciju igraca. Verijemo i mi koji se bas tolko ne razumemou fudbal. A kolko puta smo se razocarali a imali smo jos bolji sastav.
    Ovi pznati fudbaleri reprezantivci u proslom vremenu. Retko ces da cujes da neko javno kritikuje.Jer oni i danas zive od fudbala. A mi koji gledamo i cekamo kad ce Srpska reprezentacija odigrati jedno prvenstvo bilo to za kvalifikacije ili E. Prvenstvo ili svetsko. Uvek smo se razocarali obecavali su nam ali uvek ispadne isto. Zato oprez sto hocu da skrenem na pažnji i Stojkovicu Prvo skoci pa onda vici hop

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter