0
ATP

FOTO: Twitter/@DaniilMedwed

BIVŠI BRITANSKI TENISER SE ZAMERA NOVAKOVIM NAVIJAČIMA: Medvedev će se jako brzo vratiti na vrh!

Objavljeno: 01.04.22 u 15:18

Tim Henman iz svoje perspektive!

Nekadašnji britanski teniser i ćetvorostruki polufinalista Vimbldona, Tim Henman, govorio je o svojim očekivanjima o borbi za sam vrh ATP liste, i istakao kako Danil Medvedev može vrlo brzo da se vrati na isti. Rus je imao priliku da se ponovo domogne prve pozicije u Majamiju, ali na poslednjem koraku zaustavio ga je poljski teniser, Hubert Hurkač.

„Da Danil već nije bio na prvom mestu, to bi bio problem. Ali već je bio tu, tako da mislim da to njega ne opreterćuje“, rekao je Henman.

„Ako pogledate na rang listu, zbog činjenice da je igrao loše na šljaci prošle sezone, mislim da će se brzo vratiti. Pogotovo ako Novak bude igrao skraćeni raspored“.

Henman je neko ko je do pojave Endija Mareja gledan kao najbolji britanski teniser u novijoj istoriji, a najveći uspesi su mu polufinala US Opena, Rolan Garosa i Vimbldona, u četiri navrata, a najviši plasman mu je bio četvrto mesto pre skoro pune dve decenije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter