0
Domaći fudbal

from left Nemanja Motika Ohikhuaeme Omoijuanfo Ohi goalkeeper Milan Borjan Radovan Pankov Nikola Stankovic Milan Gajic Slavoljub Srnic Nenad Krsticic Marko Gobeljic Aleksandar Dragovic Fudbal-Super League Season 2021/2022 Vozdovac v Crvena Zvezda Beograd, 03.03.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

VELIKI PROBLEM ZA ZVEZDU NA GOSTOVANJU U NIŠU: Najstandardniji fudbaler nedostupan Stankoviću!

Objavljeno: 31.03.22 u 10:07

Može biti nezgodno!

Golman i kapiten Crvene zvezde, Milan Borjan, neće biti na raspolaganju Dejanu Stankoviću na gostovanju crveno-belih u Nišu. Razlog za ovo je to što je poslednji meč reprezentacije Kanade, koju je Borjan kao prvu na tabeli odveo na Mundijal, igrala sinoć gde je poražena od Paname, a iskusni čuvar mreže neće stići na vreme da se vrati u Srbiju.

To znači da će Zoran Popović morati da bude u početnom sastvu crveno-belih. On je u svom mandatu u Ljutice Bogdana pokazao da je definitivno neko ko može da zameni Borjana, svaki put kada je trebalo da uskoči bio je izuzetno pouzdan, a najveći ispit je imao na gostovanju u Razgradu, kada fudbaleri Ludogoreca nisu uspeli da ga savladaju.

Povratak Borjana na teren se očekuje već naredne nedelje, kada Zvezda u okviru četvrtfinala kupa dočekuje TSC u Beogradu.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter